25 книг, які найчастіше замовляють

25 книг, які найчастіше замовляють
Дедалі більшою популярністю користуються замовлення в online-магазинах, у них ми купуємо одяг, парфуми, канцелярію, їжу тощо. Не відстають від інших і книжкові інтернет-магазини.

Роздивляючись книгу в магазині, більшість покупців купують її не відразу, а порівнюють ціни в інтерет-магазинах та сайті видавництва.

Відомо, що у книгарнях ціни на ті самі книги значно вищі, ніж в інтернет-магазині чи на сайті видавця.

Порада: ніколи не купуйте в інтернет-магазині одну книгу — вартість доставки може перевищити її ціну, і тут ви точно не зекономите.

Перед тим, як придбати книгу в інтернет-магазині, рекомендуємо ознайомитися з пропозиціями, акціями та знижками, що діють на момент покупки.

Так, на нашому сайті існує декілька пропозицій, що дозволять вам заощадити. Отримати знижку 20 % можна на книги розділу «Пропозиція 3×100» або придбати книгу за 1 грн. по акції «Книга у подарунок». При цьому ви заощаджуєте від 15 до 120 грн. А при замовленні на суму більше, ніж 500 грн. — доставка здійснюється за рахунок видавничого дому.
 
Отже, в інтеренет-книгарні та офісі Видавничого дому «Києво-Могилянська академія» ви можете придбати книги за найнижчою ціною,  а деякі ще й зі знижкою.

Від початку року найбільшим попитом користувалися книги із розділів «історія», «економіка», «політологія». Ми склали список «25 книг, які найчастіше замовляють», який, можливо, підштовхне вас до створення власної бібліотеки «найкращих книг» Видавничого дому «Києво-Могилянська академія».

Варто тільки почати,  і зупинитися буде майже неможливо.
18.03.2015