Українська книга шукає друзів і читачів!

Українська книга шукає друзів і читачів!
49 днів залишилось до завершення проекту фондування видання практичного посібника «Реклама. Конспекти копірайтера» Сергія Трухімовича.

За час, поки триває проект, вдалося зібрати уже 17 % з необхідної суми, а долучились до проекту уже понад 30 людей! Стань і ти другом української книги, фондуй видання практичного посібника «Реклама. Конспекти копірайтера»!

Для втілення ідеї необхідно зібрати ще понад 57 тисяч гривень. Тоді, вже влітку цього року, у видавничому домі «Киємо-Могилянська академія» народиться якісна українська книжка з реклами.

Успішні українські рекламісти радять практичний посібник усім початківцям як настільну книгу з реклами. Успішні бізнесмени, культурні та громадські діячі фондують посібник і, таким чином, підтримують вітчизняну освіту. Приєднуйся до команди успішних українців, долучайся до проекту! Твоя підтримка важлива!

На сторінці проекту обирай собі подарунки до смаку, фондуй посібник на відповідну суму, і ми відправимо цей подарунок на вказані реквізити! Розповідай друзям про книгу, адже серед них точно є ті, кому вона дуже необхідна!

Практичний посібник «Реклама. Конспекти копірайтера» — дає ґрунтовні базові знання з реклами, містить приклади реальних кейсів та алгоритми для власної роботи. Фондуй видання на 155 гривень і отримуй примірник в подарунок!
08.02.2016