В Києві презентують нову книжку «Душниця» В. Арєнєва

У четвер, 16 жовтня відбудеться майстер-клас Володимира Арєнєва «Від рукопису до книжки, або Сучасний письменник як власний літагент» та презентація нового, ілюстрованого видання повісті «Душниця».

«Це місто дуже схоже на наше. Тут є мобілки, інтернет, літаки, телевізори... Школярі так само полюбляють прогулювати уроки, батьки інколи надто зайняті собою. Єдина різниця — повітряні кульки, які можна частіше побачити у найрізноманітніших місцях. А все тому, що в цих кульках після смерті зберігають душі близьких людей. У них — або у величезній давній вежі, яка називається душницею». Після презентації відбудеться автограф-сесія, в тому числі з художником, який спеціально для цього видання зробив біля двох десятків кольорових ілюстрацій». 


Учасники:

Володимир Арєнєв — письменник, редактор, публіцист
Олександр Продан — художник-ілюстратор 
Олег Сілін (модератор) — письменник
Олеся Стужук — літературознавецьДеян Айдачич — славіст 
Олена Судакова — директор Видавничого дому  «Києво-Могилянська академія».

Час проведення: 16:30

Місце проведення: Бібліотека Антоновичів НУ  «Києво-Могилянська академія»
м. Київ, вул. Сковороди, 2, читальна зала 22 (ІІ пов.)
Вхід через браму, що напроти пам'ятника Г. Сковороди.

Організатор: Видавничий дім  «Києво-Могилянська академія» 


***
«Душниця» вже отримала декілька престижних міжнародних нагород. Перемогла у конкурсі дитячої та підліткової книжки  «Книгуру-2013», була визнана найкращою мережевою публікацією за даними сайту  «Лабораторія фантастики» (2013), отримала престижну премію  «Нові горизонти». У серпні 2014 р. на загальноєвропейському фестивалі фантастики  «Єврокон» у м. Дублін (Ірландія). Володимир Арєнєв був визнаний кращим автором фантастичних творів для підлітків, а художник цієї книжки – Олександр Продан – кращим художником-ілюстратором.  

13.10.2014