Презентація книги

Презентація книги
«ПАНТЕОН УКРАЇНИ. Книга І. Місця поховань видатних діячів історії та культури України Х – початку ХІХ століття» – нова книга Сергія Сегеди, що побачила світ наприкінці 2016 року у Видавничому домі «Києво-Могилянська академія». 

Сучасній Україні як розвиненій європейській державі з багатою історією та культурою бракує Національного пантеону, де були б увіковічені визначні державні, політичні й культурні діячі нашого народу, могили яких нині розкидані в різних куточках України й за її межами. Справою створення такого пантеону й опікується Сергій Сегеда.

Автор цього видання особисто відвідав місця останнього спочинку найкращих синів і доньок нашого народу, здійснив пошукову й науково-дослідну роботу. Її результати освітлено на сторінках пропонованої книги. Тут наведено інформацію про місця останнього спочинку багатьох відомих постатей української історії, починаючи з епохи Київської Русі й завершуючи останніми десятиліттями козацької доби. Книга, що ґрунтується на вивірених фактах і пройшла належну наукову апробацію, написана у формі, доступній для найширшого кола читачів.

Запрошуємо всіх охочих приєднатися до цікавої дискусії.
Захід відбуватиметься 10 лютого о 18.30 у приміщенні Книгарні "Є" за адресою: Київ, вул. Лисенка, 3.
Вхід вільний.
09.02.2017