Запрошуємо відвідати театр одного копірайтера!

Запрошуємо відвідати театр одного копірайтера!
Сергій Трухімович проведе Всеукраїнську презентацію українського практичного посібника «Реклама. Конспекти копірайтера». Вже завтра зустрічі відбудуться у Києві, на черзі Харків, Дніпро та інші міста. Дякуємо нашим партнерам з видавничого дому «Києво-Могилянська академія», Київської школи рекламних технологій, ФРІ, школи реклами «Багаж», об’єднання Шelter+, та Об’єднання відповідальних громадян за організацію зустрічей у своїх містах!

Ось детальний розклад зустрічей з першої частини туру:

Київ:
Авторська вистава-тренінг «Корови не винні» та презентація посібника відбудеться 28 березня. О 16:30 завітай  Музей НаУКМА (вул. Сковороди, 2, 2 поверх), а також о 19.30 у FreeGen Space (вул. Басейна, 12).

Харків:
Презентація та вистава відбудуться 29 березня на базі школи реклами «Багаж» о 14.00 (вул. Алчевських, 38), а також на базі місцевого осередку ФРІ.

Дніпро:
Зустріч відбудеться 30 березня, в Молодіжному центрі Дніпропетровщини за сприяння ФРІ «Медіасуровід ГО» за адресою вул. Лазаряна 2, о 16.00.

Реєструйся онлайн на зустріч у своєму місті, аби точно забронювати місце. Участь у всіх тренінгах є безкоштовною!

Хочеш знати та розуміти основи реклами? Це не проблема! Практичний посібник «Реклама. Конспекти копірайтера» допоможе тобі розібратись! Фондуй книгу через Спільнокошт на 155 гривень і отримуй власний примірник!
20.03.2016