Зворотний відлік: залишилось 14 днів

Зворотний відлік: залишилось 14 днів
До завершення проекту збору коштів на видання практичного посібника «Реклама. Конспекти копірайтера» Сергія Трухімовича на платформі Спільнокошт залишилось 14 днів. За цей час маємо зібрати ще 67% від необхідної суми. Долучайся! Після завершення збору необхідної суми книга вийде друком у видавничому домі «Києво-Могилянська академія».

За час проекту до нас долучилось 45 доброчинців, які разом зібрали майже 23 тисячі гривень. Команда проекту щиро дякує кожному, хто повірив у нас і долучився до народження української освітньої книги!

Усі ці друзі української книги отримають подарунки. Гарантовано відправиться до нових власників 30 примірників практичного посібника «Реклама. Конспекти копірайтера» Сергія Трухімовича. Двоє із доброчинців завдяки внеску відвідали семінар «Керативна медитація». Ще двоє людей разом із примірником практичного посібника у подарунок отримають обрану ними книгу «Дифузія інновацій» Еверет М. Роджерса.

Ще двоє друзів української книги отримають авторські примірники практичного посібника із автографами креативного самурая! Обери і ти собі подарунок до смаку! Підтримуй українську книгу та краудпаблішинг!

Ставши доброчинцем проекту на Спільнокошт, можеш отримати набір авторських листівок від креативного самурая, примірник книги, знижку на будь-який курс у Київській Школі рекламних технологій, професійну консультацію від Сергія Трухімовича для твого власного проекту, а також можливість допомогти будь-який обраній тобою бібліотеці України. Обирай подарунок тут.

Хочеш більше дізнатись про посібник? Тоді дивись офіційний book trailer практичного посібника «Реклама. Конспекти копірайтера» від видавничого дому «Києво-Могилянська академія»!

Наші партнери:
  • Підготовку до друку і видання посібника забезпечить Видавничий дім «Києво-Могилянська академія»
  • Київська школа рекламних технологій і Харківська школа реклами та комерційного дизайну «Багаж» щиро відгукнулися допомагати нам на всіх етапах реалізації проекту.
  • У Кривому Розі нас підтримують наші добрі друзі культурно-громадський центр Шelter+ та Об’єднання відповідальних громадян
  • Пильно слідкує за проектом платформа Друг читача
11.04.2016