Книжковий гороскоп на 2016 рік

Книжковий гороскоп на 2016 рік
Гороскопи мають бути не тільки цікаві, але й корисні. Тому ми склали для вас спеціальний книжковий гороскоп на 2016 рік. Ви дізнаєтесь, що вас чекає в новому році, і які книги допоможуть вам досягти того, чого ви хочете!

ОВЕН

Овнів у 2016 році чекає багато нових цікавих знайомств. Ви будете буквально нарозхват! Ви будете знайомитися з новими людьми буквально скрізь: у літаках, потягах, на вулиці, на нарадах. Якщо ви хочете знати, як зачаровувати людей з першого погляду, то в цьому вам допоможе книга Іцхака Адізеса «Ідеальний керівник: Чому ви не можете стати ним і що робити з цього приводу: Нова парадигма менеджменту». У ній автор розкриває причини успішного та неуспішного менеджменту. Описано управлінські ролі, які дають змогу керівникові бути результативним та ефективним у короткому та довгому періодах часу. 

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям у новому році дуже пощастить у коханні. Ті Тельці, хто вже перебуває у стосунках, тільки зміцнять їх. А неодружені Тельці нарешті зустрінуть свою половинку і велику любов. І вам якнайкраще підійде роман Віктора Грабовського «Ти – моє дзеркало». Це захоплива історія кохання з карколомними пригодами й небезпеками. Пориньте у світ пригод разом із автором – і ви не пошкодуєте!

БЛИЗНЮКИ

Близнюків чекає поповнення! Причому, мова про фінансове вливання. З середини року на вас буквально посиплються цікаві грошові пропозицію. Щоб зрозуміти, як розпорядитися цими коштами максимально ефективно, прочитайте будь-яку книгу з нашої серії «Актуальні світові дискусії». Вони розкажуть про те, в якій валюті краще зберігати заощадження, чому деякі країни стають багатими, а інші – ні, і що чекає на світову економіку в майбутньому. Почати можна із дослідження Й. Шумпетера «Теорія економічного розвитку. Дослідження прибутків, капіталу, кредиту, відсотку та економічного циклу».

РАК

Раки візьмуться до реалізації власного великого проекту. І він обіцяє бути дуже успішним! Єдине, що може вам у цьому перешкодити, це брак часу і відволікаючі фактори. Зараз для вас на часі книга Роджерса Еверетта «Дифузія інновацій».



ЛЕВ

Леви, які ще в 2015 році вирішили стати суперлюдиною, продовжать цю справу в 2016-му. Вам належить покращити безліч своїх якостей, щоб стати ще мудрішими як особистість: воля, дисципліна, щедрість, вдячність, відповідальність і вміння любити. Щоб краще зрозуміти цей світ і себе в ньому, прочитайте унікальне дослідження Анастасії Стрелкової «Буддизм: філософія порожнечі» і вам відкриється вся мудрість світу. Вперед до нових звершень!

ДІВА

Діви протягом 2016 перебуватимуть у постійних роз'їздах. Нарешті, ваша пристрасть до подорожей буде реалізована! Ви будете відкривати для себе нові горизонти, нові міста і дивитися на Землю з різних боків. До кінця року вас можна буде назвати професійним мандрівником. Якщо ви хочете отримати дозу натхнення перед початком ваших мандрів, а також дізнатися про історію відвіданих вами місць, прочитайте «Хроніка європейської Сарматії» відомого історика італійського походження Алессандро Гваньїні. Цей твір – перлина історіографічної літератури нового часу, він перевидавався безліч разів багатьма мовами світу й досі не втратив актуальності через легкий стиль та неупередженість автора. 

ТЕРЕЗИ

Терезів охопить бажання вивчити щось нове. Їм захочеться поглинати багато нової інформації про те, як все працює і як взагалі влаштований світ. Ми радимо вам почати з гуманітарних наук, бо лише справді освічена людина знає хто такий, скажімо, Юрій Шевельов і як багато він зробив для української гуманітарної думки. Якщо ж ви ще не знаєте, хто ця видатна постать, прочитайте хоча б один том двотомного видання творів Юрія Шевельова (Юрій Шевельов. Вибрані праці: У 2 кн. Кн. І. Мовознавство; Юрій Шевельов. Вибрані праці: У 2 кн. Кн. ІІ. Літературознавство). Перед вами відкриється світ української гуманітаристики у зовсім нетривіальному викладі, після прочитання вдумливих статей Шевельова ви з легкістю зможете відрізнити «зерно від полови», чим засвідчите свою беззаперечну освіченість.

СКОРПІОН

Для Скорпіонів на перший план вийдуть питання призначення і пошуку улюбленої справи. Ви зрозумієте, що вже виросли зі своєї старої роботи і хочете чогось нового. Причому, цього разу ви хочете вибрати свій Шлях назавжди і пробивати собі дорогу на справжній Олімп. Залишилось тільки зрозуміти, в який бік рухатися? Щоб краще орієнтуватися в потоці сучасної інформації, радимо вам прочитати книжку Георгія Почепцова «Сучасні інформаційні війни». Автор з легкістю проведе вас по «мінному полю» сучасних інформаційних технологій і вкаже, які небезпеки оминути на цьому шляху. Після прочитання ви станете справжнім експертом у заплутаному світі інформації!

СТРІЛЕЦЬ

Стрільців чекає стрімке кар'єрне зростання. Вас можна привітати – ви точно знайшли своє місце, і тепер залишається тільки рухатися вперед зі швидкістю світла. Хочете знати, як зробити квантовий стрибок? У цьому вам допоможе «Практикум з мови програмування Сі» Миколи Глибовця. З навичками, яких ви набудете після його прочитання, вас з руками й ногами візьмуть у будь-яку найкрутішу організацію!

КОЗЕРІГ

У новому році ви зможете здійснити свою велику мрію, до якої прагнули останні кілька років. Нарешті! Ось тільки для цього вам доведеться вийти із зони комфорту на добрих кілька миль. Як це зробити? Для початку прочитайте те, чого раніше ніколи не читали. Наприклад, нашу новинку «Франція для французів. Історія проявів націоналістичної ненависті» французького автора П'єра Бірнбаума. Ця книга розкриє вам світ боротьби за свободу, рівність і щастя багатьох поколінь людства на прикладі французького суспільства. Хто зна, можливо, якийсь зі способів підійде й вам.

ВОДОЛІЙ

Водоліям захочеться поринути у світ незвичайного і чарівного, додати у своє життя фантазії й казки. Знайте – вам дуже пощастило, бо для вас у нас є ціла серія книг відомого українського письменника-фантаста Володимира Арєнєва: «Бісова душа, або Заклятий скарб», «Душниця», «Порох із драконових кісток» – вибирайте будь-яку, а краще прочитайте їх усі – ви точно не пошкодуєте і повністю задовольните свою потребу в чарівному!

РИБИ

Риби у 2016 році поглиблюватимуть свої знання у сфері надприродного, інтуїтивного, навіть магічного. Ці тонкі натури зможуть дізнатися багато нового й цікавого з дослідження Сергія Кримського «Під сигнатурою Софії». Книжка є результатом дослідження шляхів самотворення людини в контекстах духу, долі, локально-національних цивілізацій, тих можливостей, що відкриває українська культура. Після прочитання цієї книги ви осягнете закони і принципи, за якими твориться історія людства загалом і ваша доля зокрема. Приємного прочитання!
04.01.2016